Loader
 

Politika privatnosti

Politika poslovanja

 

Sve cene prikazane na sajtu su sa uračunatim PDV-om i ne sadrže troškove transporta. Prilikom poručivanja proizvoda potrebno je izvršiti kratku registraciju kako bi svi podaci bili validni i kako bi se isporuka robe odvijala neometano. Na podatke koje ostavite tokom registracije primenjuje se politika privatnosti koja garantuje sigurnost i poverljivost Vaših podataka.

 

Politika privatnosti

 

Napominjemo da sajt prikuplja određene podatke o ličnosti. Podaci koji se tom prilikom prikupljaju neophodni su za pružanje usluga na što kvalitetniji način.

 

Podatke koje prikupljamo predstavljaju osnovne podatke o korisnicima, kao i podatke bitne za uspešno ispunjavanje poslovnih zadataka i informisanje korisnika, pridržavajući se dobrih poslovnih običaja.

 

Pomenuti podaci su nam potrebni radi isporuke poručenog proizvoda/robe kao i za obaveštenja o porudžbini.

 

Naglašavamo da Mega System Aroma doo prilikom korišćenja podataka poštuje privatnost korisnika i u potpunosti se pridržava odredaba Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

 

Podaci korisnika (ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa), koje isti ostavi prilikom korišćenja sajta www.mirisi.rs koristiće se samo u navedene svrhe, te ih neće ni pod kakvim uslovima dati na uvid i korišćenje trećoj strani, osim u zakonu predviđenim uslovima.

Informacije kao što su pitanja, komentari i slično, ne smatraju se poverljivim informacijama i isti neće biti zaštićeni navedenom politikom podataka privatnosti.