Loader
 

O nama

KAKO SMO POČELI…

 

Kompanija Scent plus nastala je sa ciljem da implementira naučna dostignuća iz oblasti senzornog marketinga u one prostore u kojima ljudi provode najviše vremena – životni i radni prostor.

 

Duboko značenje senzornog marketinga omogućava svakom poslovnom prostoru da unapredi svoju komunikaciju sa kupcima i poslovnim partnerima.Na taj način, stvaraju se uslovi za povećanje obima prodaje, ostvarivanje uspeha u poslovnim poduhvatima i pre svega, zadovoljstvu zaposlenih i klijenata.

 

Primena savremenih metodoloških rešenja, umeća i kontinuirano ulaganje u istraživanje i razvoj doprinose stalnom unapređenju naših angažovanja na ovom polju, kao i ekspanziji na tržištu Evrope.

 

Tako se rodila Mega System Aroma, kompanija koja je postala generalni distributer za zemlje Balkana i zapadnog evropskog tržišta. Svojim zalaganjem i trudom, uspeli smo da postanemo lider na prostoru Jugoistočne Evrope u oblasti profesionalne aromatiziacije prostora.

 

NAŠA VIZIJA, NAŠ CILJ

 

Naš cilj je da postanemo vodeća kompanija koja će u Vaše poslovanje uključiti sve aspekte senzornog marketinga.

 

Uključivanje senzornih aspekata u Vaše poslovanje, učinićete svoj poslovni prostor upečatljivim i prepoznatljivim u memoriji kupca.

jednostavna-porudzbina

online poručivanje

u smao nekoliko klikova odaberite proizvod po želji

dostava

radno vreme

upravljajte svojim vremenom i poručite bilo kada 24/7

dostava

sigurna dostava i praćenje pošiljke

pratite Vašu pošiljku sve vreme

paket

brza dostava

svaka Vaša pošiljka biće poslata za 24 sata ili kraće * ili VRAĆAMO NOVAC

pitajte nas za savet

Za izgradnju brenda potrebni su vizija i iskustvo - mi znamo kako